2

Why breaking up isn't fun

Posted by Bitter Tramp on 03:48 in , , ,

Cand vine vorba dã o despartire, nu stiu cati dintre noi se asteapta la batiste fluturand, rauri de lacrimi sau "Te voi iubi vesnic, Vasileee!". Ieu una nu. Poate ca unora li se intampla si isi transforma astfel sfarsitul unei relatii intr-o traire profund scarbos telenovelistica.
Daca ti s-au dat candva, de-a lungul existentei tale, replici de genu' : "Nu ie vina ta, ie vina mea", "Nu te merit" sau "Iti va fi mai bine fara mine", traduse liber "Mai da-te dreacu` fai zdreamtzooo!", iesti fie o persoana mediocra, fie ai niste pretentii ce se zbat in agonie pe punctul de a-si da obstescul sfarsit si iti place sa ai relatii cu persoane mediocre. In ciuda faptului ca tu iesti deosebita. HA. Mediocre ieste oricum un cuvant bland ce vrea doar a descrie neste persoane cretine si incapabile de a gandi independent de replici din filme sau manele.
Poate ca ie de preferat sa ti se dea cu tifla la genu` "Ba, pula mea, gata, aia e. Imi pare aim sori. Mint, nu-mi pare, da` oricum s-ar fi terminat mai devreme sau mai tarziu". Porci, porci, da` ie ai nostri. Si daca dupa o relatie lungutza si plinutza de toate cate cele isi permite sa te trateze la genu` asta si n-are decenta de a se desparti frumos, nu poti decat sa te resemnezi cu gandu' ca ie asa de porc/poarca pentru ca asa (l-)ai crescut(-o). Ce daca ie nesimtit. Da Doamne nesimtiti ca astia pã toate drumurile si nu imbecili care sa te "menajeze" (ooooleu, cata ghilimelele imi trebuie) plini dã tact(u sau tac-su, depinde) si dã diplomatie.
Despatirile nu place la nimeni, mi se pare si normal. Chiar daca iesti cel care da papucii, nu ie tocmai lejer si frumos. Poate iesi chiar cu violenta daca ai destul talent si iesti suficient de magar/a.
Nu sunt iexcluse jentzile in cap, pumni, palme, zbierete&Co.
Have a merry little break-up! ;)

2 Comments


p.s. I like the pic...aia cu tine mare mare


mult prea misto postul asta!

Copyright © 2009 Purposeless Brain Diarrhoea All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Deluxe Templates